Zipflracer

Utsolgt

Zipflracer Midnight Black

 kr 720,00

Zipflracer Neon Orange

 kr 720,00

Zipflracer Neon Green

 kr 720,00

Zipflracer Neon Pink

 kr 720,00

Zipflracer er et akebrett som blir produsert i Tyskland ved hjelp av en unik støpeprosess i materialet polyetylen. Dette er et slitesterkt og svært glatt materiale som gir akebrettet stor fart og lang levetid. Zipflracer er ideell på alle snøforhold og kan under optimale forhold oppnå en hatighet opp mot 100 km/t.

Akebrettet er velegnet for barn fra 5 år og voksne i alle aldre. Hastighet og retning kan reguleres ved forskyvning av vekt og med håndtaket foran. Styring og bremsing er intuitivt og enkelt og Zipflracer er derfor godt egnet for barn. Hjelm og ryggplate anbefales. TÜV kvalitets- og sikkerhetsgodkjent.

Mini Bob

kr 599,00

Inkludert frakt

Mini Bob Purple

kr 540,00

Mini Bob Red

kr 540,00

Mini Bob Blue

kr 540,00

Mini Bob Yellow

kr 540,00

Når skiheisarbeiderne skulle hjem etter endt arbeidsdag på toppen av fjellene, var det spaden som ble brukt som akebrett. Dette var i sin tid inspirasjonskilden til Mini Bob. Idéen til Mini Bob oppstod i Kitzbühel i Østerrike på 70-tallet.

Mini Bob har blitt produsert i Tyskland siden 1976. I mer enn 40 år har mottoet vært MAKSIMAL AKEMORO for store og små. Produsenten har helt fra starten av lagt vekt på å bruke miljøvennlige materialer, og har fokusert på å lage et produkt med optimal funksjon, design og holdbarhet.

SE VÅR VIDEO NÅ!

Verdensrekord – Høyeste hastighet på Zipflbob

157, 4 km/t

Verdensrekord for høyeste hastighet på Zipflbob er 157,34 km/t (97,77 mph). Rekorden ble satt av Frederik Eiter (Østerrike) i Pitztal, Østerrike, 11. april 2009.Konkurransen ble avholdt på Pitztal breen på Brunnenkogel Slope…

Fri frakt

Vi leverer fraktfritt direkte fra eget lager til hele Norge

Godkjent kvalitet

Sikkerhetsgodkjent av den tyske sikkerhetskontrollen TÜV

Rask levering

Varer sendes senest 24 timer etter mottatt bestilling

Kundeservice

Kontakt oss når som helst hvis du har spørsmål
Dimensjoner 46 x 30 x 40 cm

Vekt 1,6kg

Dimensjoner 66 x 45 x 45 cm

Vekt 3 kg

360 GRADER VISNING

0%

Dette sier våre kunder

Steinar Magnussen (1)
Bærum

Steinar Magnussen

Vi kjøpte akebrett fra Snowcon til alle i familien nyttårshelgen i 2016. Store og små har hatt det utrolig mye gøy med disse akebrettene, de følger med oss på treningssamlinger, hytteturer og alle kalde ferier. Perfekt for hele familien, tommel opp!

Grete Fredriksen (1)
Bærum

Grete Fredriksen

Kulere akebrett skal du lete lenge etter… Endelig kom snøen og vi kastet oss på våre nye akebrett. Mer fart og moro har vi ikke hatt på akebrett noensinne. Anbefales til alle som ønsker å le så det kiler i magen!

Malin Nesland2 (1)
Kristiansand

Malin Nesland

Kanongøy, kjempeartig å renne på, fyker av sted. Både jeg og lillebroren min elsker akebrettene/snowracerne

Mats Nesland
Kristiansand

Mats Nesland

Jeg fikk Snowcon akebrett i julegave av onkel. Akebrettet er super kult, lett å kjøre på, og det tåler mye. Jeg har det alltid med meg på hytta, og bruker det i bakken ved skisenteret.

Thomas Alexandersen
Bærum

Thomas Alexandersen

Har en del brukte akebrett stående i garasjen og samler støv. Ungene vil nå kun bruke akebrettene fra Snowcon. Det samme gjelder for såvidt meg…